SUPERANDREY během pařížského týdne módy - podzim/zima 2012/2013

Paříž, město lásky, město módy. A pokud milujete módu, není co dodat…

Jak tak SUPERANDREY vyměnil Miláno za Paříž, změnila se i móda. Gentlemani z Itálie se proměnili v mladé rebely, kteří stále vypadali upraveně, ale neměli strach si pohrát.

Acne, přehlídka, kterou SUPERANDREY otevíral, byla závanem čerstvého vzduchu s oblečením, které vypadalo bohatě, bohatě, bohatě, ale zároveň křičelo „nepravý, nepravý, nepravý“. Stějně tak působila i kolekce navržená Krisem Van Asschem, který si troufnul zkombinovat pracovní oděvy s kousky formálnějšími v rámci jednoho outfitu, nebo ta od Humberta Leona a Carol Lim, návrhářů značky Kenzo, kteří – inspirováni Stevem Jobsem – vytvořili velmi nositelné kousky ztělesňující sebevědomou a úspěšnou generaci mladých mužů vyrůstajících během internetového boomu.

Lehce odvážnější a řekněme i sofistikovanější návrhy byly k vidění na molech Damira Domy, Billa Gayttena – současného návrháře značky John Galliano, značek Wooyoungmi či Julius. Tmavé a jaksi zanedbané. Přesto si však uchovaly stejnou náladu jako kolekce předcházející, a jako výsledek tak pařížské přehlídky se SUPERANDREYem naznačovaly, že muž nemusí být super uhlazený, aby mohl být gentlemanem.

Užijte si obrázky níže, pánové, a nechte se inspirovat.