SUPERANDREY pro Prada

Nechte se inspirovat pro nadcházející jaro a léto. Že ani nebyly Vánoce, ještě neznamená, že není nejvyšší čas!

Prada nás bere každou sezónu na místo stejně úžasné, jako je oblečení značky samotné. Tentokrát nás zavedla do průmyslové oblasti v Tokio zátoce, která se ukázala být tím nejlepším řešením pro představení barevné kolekce na jaro a léto 2012. A to především proto, že ani Miucciiny návrhy nikdy neselžou v kontrastech, v rozdílu mezi nositelností a nenositelností, mezi světem fantazie a realitou.

Jak módní reportér Tim Banks trefně poznamenal, Miuccia Prada – známá pro čerpání inspirace z věcí, které nenávidí – zcela jistě nebude velkým fanouškem golfu. Její poslední kolekce pro jaro/léto 2012 je toho důkazem. Můžete ji zkrátka milovat nebo ne, můžete ji považovat za nositelnou nebo ne, ale kolekce existuje a je docela ohromující.

SUPERANDREY at Prada 2012 S/S Fashion Show Tokyo

A k naší velké radosti byl SUPERANDREY jedním z modelů, kteří se během onoho večera v úterý 6. prosince prošli po molu, během té největší události, kterou tato italská značka v Japonsku kdy uskutečnila. Najdete ho ve videu v jednom z outfitů tolik neskutečných, přesto tak těžko popsatelných.