SUPERKRYSTOF, SUPERMATUS & SUPERSEBI v ELLE

Podzim umí být natolik depresivní, že mnozí z nás potřebují terapii. A sice tu módní.

Pokud jde o nás, je listopad měsícem bojů. V lepším případě bojujeme s nevlídným počasím na cestě do obchodů, které jsou plné vánoční výzdoby, přestože Halloween byl teprve včera. V horším případě nás bolí hlava jako střep, částečně právě kvůli dané výzdobě. Ještě jsme ani nenašli ten pravý kabát a ty pravé boty a už se od nás čeká, že budeme trávit čas utrácením za vánoční dárky? Jak depresivní! A to se ani nezmiňujeme o dalších problémech, které s sebou tento čas přináší…

Není pak divu, že někteří potřebují pomoc. Můžete buď zkusit terapii, nebo – daleko jednodušeji – vyzkoušet terapii formou čtení módního časopisu. Aktuální číslo české ELLE může být velmi užitečné. Abychom byli konkrétnější, speciální pánské vydání tohoto časopisu. Pokud jste muž, oceníte všechny ty dokonalé looky, které vám pomohou najít ten dokonalý i pro vás. Pokud jste žena, můžete je brát třeba jako inspiraci na vánoční dárky. Co dodat? Pomožte si, pořiďte si jedno vydání pro sebe.

Ou, a už jsme se zmínili, že tři z našich kluků, SUPERKRYSTOF, SUPERMATUS & SUPERSEBI, jsou těmi terapeuty? Inu, jsou. A jsou proklatě dobří.