SUPERFRANCIS pro Vogue

Ať se nám to líbí nebo ne, každý fotograf má mezi modely svého oblíbence. Taková už skutečnost je. Zdá se, že oblíbencem Bruce Webera je SUPERFRANCIS. A to se nám skutečně líbí.

Jeden z nejuznávanějších módních fotografů, Bruce Weber, nebyl zrovna typickým dítětem. „Po škole, když většina dětí šla hrát fotbal, jsem já trávil čas posloucháním, předváděním a zpíváním písní posledních hitů z Broadwaye,“ přiznává. Musel se mu tak splnit sen, když mu Marilyn Wick a její dcera Kimberly otevřely dveře do svého Costume World a on mohl natočit jedno z pěti videí vytvořených speciálně pro prosincové číslo španělského vydání Vogue.

SUPERFRANCIS, náš charismatický kluk s nezapomenutelnými rysy ve tváři, měl to štěstí být jedním z modelů, kteří mohli s Brucem vstoupit do tohoto obchodu s kostými, který ukrývá některé z nejkrásnějších kostýmů historie Broadwaye shromažďované po celých dvanáct let.

Píseň doprovázející video říká, že když se smějete, celý svět se směje s vámi. A tak se zkrátka smějte a užijte si video natočené v učiněné říši divů!

Štítky: ,